TIBO IPTV SHQIP eshte IPTV e pare Shqipetare

TiBO IPTV SHQIP Android eshte e para ne Shqiperi dhe rajon qe ofron nje mori sherbimesh duke filluar nga Internet Protocol TV, Web TV , Video on Demand dhe Multiservice Internet. Kompania eshte krijuar ne vitin 2013 me seli qendrore ne Tirane, e regjistruar ne dt 08/05/2013 prane Qendres Kombetare te Regjistrimit te Republikes se Shqiperise. Me eksperience komerciale ne tregun vendas dhe europian, ne bashkepunim te ngushte me kompani lider si IT PARTNERS US , T PROJ Singapor promovojne sherbimet e Android me te cilat do te jene ne dizpozicion te klienteve private, bizneseve dhe institucioneve shteterore. Struktura e Headend eshte e dislokuar ne Shqiperi , Gjermani dhe Hollande. TiBO IPTV SHQIP si portal Multiservice Internet ofron sherbim maksimal dhe te garanatuar 24 / 7 / 365 pa nderprerje ne bashkepunim me CDN nderkombetare. TiBO starton sherbimin IPTV me ritransmetimin e 80 + kanaleve dhe se shpejti do t'i ofroje mundesine kanaleve te tjera Kombetare dhe Rajonale te transmetojne live ne cilesine HD dhe 3D programacionin e tyre si edhe ne formatet Multivision si Celulare, Tableta, Internet TV, Pc etj.